DIT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ EN MIJN WERK

 

Duurzame verbouwing jaren 20 rijtjeshuis Haarlem

Opdracht: verbouwen en verduurzamen
Uitdaging: extra licht en functionelere ruimtes creëren
Kim: “Ons huis is heel licht en ruimtelijk geworden! Mooi hoe Hein de lijnen in de woonkamer heeft teruggebracht. Dat stukje verlaagd plafond voegt echt veel toe. Alles oogt modern en past toch goed bij de jaren 20 bouwstijl. Misschien had de indeling boven nóg optimaler gekund nu we achteraf zo rigoureus gesloopt hebben. We waren heel blij met Heins adviezen bij de vele keuzes die we moesten maken. En erg fijn dat Hein het 3D-ontwerp zo duidelijk had doorvertaald naar de werkelijkheid.”
meer over dit project

Uitbreiding stadswoning Haarlem

Opdracht: ontwerpen uitbreiding en begeleiden verbouwing
Uitdaging: zoveel mogelijk extra ruimte creëren
Mirelle: “Het huis was echt te klein geworden, maar ik wilde hier graag blijven wonen. Hein heeft alle mogelijkheden benut om voor ons extra slaap- en leefruimte te creëren. Een hele etage erbij en een aanbouw met een woonkeuken en veel licht. Heel fijn was hoe Hein tijdens de verbouwing over alles communiceerde met ons. Helder en eerlijk. Hij was ook altijd goed bereikbaar voor vragen of om dingen toe te lichten. We zijn heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.”
meer over dit project

Verbouwing woning in Aerdenhout

Opdracht: ontwerp maken en verbouwing begeleiden
Uitdaging: creëer een zuidelijke sfeer
Ad: “Wij hebben jaren in het buitenland gewoond in een warm klimaat, in huizen met veel hout. Na terugkeer konden we niet meer wennen aan ons huis van traditionele Hollandse baksteen. Hein kwam daarom met een ontwerp waarin veel natuursteen, red-cedar hout en zink was verwerkt. We waren direct verkocht!”
meer over dit project

Interieuradvies herenhuis in Bloemendaal

Opdracht: interieur afstemmen op woonwensen
Uitdaging: moderniseren met oog voor traditionele bouwstijl
Carin: “Ons herenhuis is gebouwd in 1910. We houden van de hoge plafonds en fraaie ornamenten, maar ook van moderne meubels, veel licht en ruimte. Ons huis en interieur voldeden niet meer aan onze gezinswensen. Hein dacht met ons mee en kwam met een interieurplan waar wij meteen enthousiast over waren. Hij koos voor trendy kleuren, materialen en meubilair die goed passen bij de traditionele bouwstijl van ons herenhuis.”
meer over dit project

Nieuwbouw huis in Aerdenhout

Opdracht: ontwerp nieuwbouw maken en bouwbegeleiding
Uitdaging: eigentijds maar passend bij bestaande bebouwing
Kue: “Op de plaats waar een oude bungalow stond wilde ik een modern nieuw huis laten bouwen. Iets speciaals waarin ik me thuis zou voelen, maar dat ook paste bij de andere woningen in de buurt. Dat is Hein helemaal gelukt. Mijn Antilliaanse roots verwerkte hij in een enorme houten veranda en loggia, mijn favoriete plekken thuis!”
meer over dit project

Uitbreiding en verbouwing woning in Bloemendaal

Opdracht: ontwerp maken en verbouwing begeleiden
Uitdaging: woning op nieuwe woonwensen afstemmen
Annemarie: “Ons huis was veel te klein geworden voor ons gezin. Verhuizen wilden we eigenlijk niet, omdat we zo verknocht waren aan onze buurt. Gelukkig zag Hein genoeg mogelijkheden om ons eigen huis aan te passen en te vergroten. Hij ontwierp een mooie aanbouw en creëerde nog meer ruimte met een functionelere indeling binnen. We genieten nog elke dag van ons vernieuwde huis!”
meer over dit project