ARCHITECT VAN UW STIJLVOLLE NIEUWE VILLA OF FRAAIE VERBOUWING

NIEUWBOUW

alle stappen

Als architect van uw nieuwbouw huis, begeleid ik u bij alle stappen en keuzes in het proces. Ik informeer u over alle belangrijke zaken, zoals het gemeentelijk bestemmingsplan en regel de bouwvergunningen voor u. Ik maak een creatief ontwerp dat aansluit bij uw wensen en uw bouwbudget. Tijdens de bouwfase zorg ik ervoor dat het ontwerp perfect wordt uitgevoerd.

AANBOUW

en verbouwing

Als architect van uw aanbouw of verbouwing zorg ik ervoor dat uw woning weer past bij uw actuele woonwensen. Misschien heeft u extra ruimte nodig, meer licht in huis of een functionelere indeling: voor elk probleem zoek ik de juiste oplossing. Ik maak een ontwerp dat past bij u, uw huis en uw budget. Tijdens de verbouwing houd ik het overzicht en zorg ervoor dat het ontwerp perfect wordt uitgevoerd.

DUURZAAM

bouwen en renoveren

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzaam huis dat energiezuinig is en het liefst ook zelf duurzame energie kan opwekken. Ik ben goed op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en BENG, het bouwen van een bijna energieneutraal gebouw. Verduurzamen van bestaande woningen kan ook, of ‘benoveren’ zoals ze dat zo mooi in België zeggen.

INTERIEURADVIES

nieuwbouw en verbouwing

Met de juiste inrichting, kleuren en materialen is uw nieuwe huis of aanbouw helemaal af. Daarom geef ik u ook graag advies over het interieur van uw nieuwe ruimtes. Ik weet veel van keukens, badkamers, openhaarden, verlichting en technische installaties in huis. Ik ben heel visueel ingesteld en volg met plezier alle trends op het gebied van meubels, kleuren en materialen voor wanden en vloeren.

Contact

Architect Hein Warnaars ontwerpt en (ver-) bouwt uw droomhuis

Bel voor een verblijvend adviesgesprek: 023 – 525 83 22 of 06 – 51177694

  • Werkt in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Santpoort, Zandvoort, ’t Gooi en Wassenaar

AANKOOPADVIES

bestaande woning

Stel u overweegt een huis te kopen dat nog verbouwd of uitgebreid moet worden om aan uw wensen te kunnen voldoen. Voordat u een besluit neemt, wilt u meer weten over de verbouwmogelijkheden en/of uitbreidingsmogelijkheden van het pand en de kosten daarvan. Dat kan ik als architect voor u uitzoeken en uitwerken, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.