Architect Hein Warnaars, ontwerpt nieuwe woningen en verbouwingen

Ik ben mijn architectenbureau in 1988 gestart, kort na mijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Met als specialisatie het ontwerpen van woningen. Eerst vooral luxe nieuwbouw villa’s en landhuizen en gaandeweg kwamen daar aanbouwen en verbouwingen van bestaande woningen bij. Ook maak ik steeds vaker ontwerpen voor een duurzaam en energieneutraal huis. Persoonlijk vind ik dat een extra mooie uitdaging.

Klein en flexibel architectenbureau

Bewust is mijn architectenbureau klein gebleven. Met mijzelf als architect en een groot flexibel netwerk om mee samen te werken. Tijdens het hele project ben ik het aanspreekpunt voor klanten. Ik weet precies wat zij willen en houd het overzicht. Dat werkt heel efficiënt. Creatief ontwerp maken, technisch bouwplan uitwerken, vergunningen regelen, kosten ramen; ik doe het allemaal zelf, net zoals de ‘bouwheer’ vroeger.

Kennis van nieuwe technieken, materialen en oplossingen

Ik scan mijn omgeving en de natuur continu, daar haal ik veel creatieve inspiratie uit. Ook technologische ontwikkelingen en innovaties binnen mijn vakgebied zijn mijn inspiratiebron. Als lid van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) blijf ik vakinhoudelijk goed op de hoogte en spreek ik regelmatig met collega’s. Bijvoorbeeld over duurzaam bouwen, innovatieve bouwmaterialen en slimme ruimtelijke oplossingen.

Certificering en Voorwaarden

Architect Warnaars

Certificering

bna keurmerk

Architect Warnaars werkt volgens de BNA-gedragscode Verantwoordelijkheid, Integriteit en Professionaliteit.

BNA-verklaring 2019 →
Gedragscode BNA →

Voorwaarden

bna logo