Kantoorpand Haarlem

Dit voormalige kantoorpand van uitzendbureau Randstad kreeg een nieuwe huurder en een nieuwe functie: ontvangstruimte en werkplek van Vrijwilligerscentrum Haarlem (VWC) en BUUV.

Om dat mogelijk te maken was niet alleen een verbouwing van de benedenverdieping nodig, maar ook een complete metamorfose van de uitstraling van het pand en interieur. Dit moest in korte tijd en met een minimaal budget gebeuren. Een uitdaging die ik samen met branding ontwerper Katja van het Bolscher graag ben aangegaan voor welzijnsorganisatie Haarlem Samen!, de nieuwe huurder van het pand.

In één maand tijd is een uitnodigende en functionele vrijwilligerswinkel gerealiseerd waar alle Haarlemmers terecht kunnen die vrijwillig iets voor een ander willen doen.

In het Haarlems Dagblad van 02.10.18 stond een leuk artikel over onze geslaagde metamorfose van dit pand.

DETAILS

Categorie

Verbouwing, Interieur

Plaats

Haarlem

Bouwstijl

Eigentijds

Delen? Graag!

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest